13 Mart 2013 Çarşamba

İlk Postum

   Merhaba arkadaşlar. Başlıktan da tahmin edersiniz ki, bu benim ilk postum. Belki şu an bu yazdıklarımı kimse okumayacak, bilmiyorum. Ama umut ediyorum ki, yazdıklarım - bir kişiye bile olsa -  faydalı olur. 


   Bu başlık altında sıkıcı konulardan bahsetmek ya da edebiyat yapmak istemiyorum. İtiraf edecek olursam bu ilk postum ve ben ilk postta ne yazılması gerektiği hakkında hiç bir fikrim yok.


   Kendimden bahsedecek olursam, deli gibi kitap okuyan, sürekleyici bir kitap buldu mu tüm gün o kitaba gömülen bir insanım. Ve tabii ki, lakabımdan da anlayabileceğiniz gibi, bir kahve aşığıyım. En büyük hayalim yazar olmak, kendi yazdığım defterlerce romanım var, hepsi basılmayı bekleyen, yüzlerce hikaye...

   Beni sevdiysen, okumaya devam et, seni seviyorum.

6 yorum :

  1. ben okudum bıle,hayırlı olsun ,madem kı kıtapları cok sevıyorsun kıtaplarından bahsetmeye ne dersın,kitaplarından vardığın sonuçları paylassan ne kadar güzel olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, fikrinizi beğendim hatta aklıma gelmedi değil, ancak çevreden bu konu hakkında çok olumsuz yorumlar aldım. Telif hakkına saygı duymayan insanlar var ne yazık ki. Umarım bir gün hikayelerim yalnızca defterlerimde saklı kalmaz ve kitaplıklarda yer alır. Yorum bırakarak beni mutlu ettiniz, tekrar teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Internetin gücü... Seinfeld izleyip, nostalji yapıyordum. Postum diye kahve türeci bir içecekten bahsediliyordu, bende merak edip araştırdım. Google'a 'postum' ve 'kahve' yazınca, 'kahvecanavarı'nın 'ilk postum' başlıklı yazısı geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha, her işte bir hayır vardır derler, sanırım artık daha iyi anlıyorum :)

      Sil
  3. Merhaba :)
    Kahve ve kitap ortak noktamızsa eğer seni keyifle okuyacağıma eminim :)
    Çok ilginç bir şekilde rastladım Bloğuna ama güzel oldu bence :)

    YanıtlaSil
  4. Açıkçası insanlar çok açgözlüdür ve bir süre sonra her şey onlara yetersiz gelmeye başlar. Ben senin yazımının tadını kitap yorumlarında tattım ve açıkçası şu basılmayı bekleyen kitaplarını hemen okumak istiyorum. Şüphesiz kalemin beni etkileyecek ! Umarım ilerde onların her birinin okuma fırsatım olur.

    Not: Seni seviyorum :) Bizi sevdiğin için değil. Bu denli takdire şayan ve de muazzam yorumlar yaptığın için. Hayatında iyi şanslar. Ancak bu kadar güzel yazıyorken şansa ihtiyacın olacağını sanmam. İnsanların en iyi şansları arkadaşlarıdır, Umarım sende yazılarını paylaşacak güvenilir bir arkadaş bulabilirsin (bkz: sıra arkadaşı, sınıf arkadaşı, okul arkadaşı, ev arkadaşı :)

    YanıtlaSil